Skive Kommune – vi skal lidt mere!

Skive Kommune er veldrevet og i god udvikling. Men vi har også udfordringer. Befolkningstallet falder, vi bliver færre i den arbejdsdygtige alder, mange unge flytter til de større byer og flere går på pension.
Flere udgifter og færre skatteindtægter gør det ikke altid nemt, men vi ser det som en pligt at finde de bedste løsninger for hele Skive Kommune.

Vi har mulighederne i kommunen, men det kræver politiske tiltag både lokalt, men også på Christiansborg. Det er sjældent at et Byråd får mulighed for virkelig at nytænke/ gentænke de store velfærdsområder, men det gør det kommende Byråd i Skive kommune.
 
Socialdemokratiet i Skive kommune ønsker at stå i spidsen for at NYTÆNKE/ GENTÆNKE velfærden i Skive kommune. Vi vil sammen med alle borgere i Skive Kommune og sammen med det nye byråd og vore dygtige medarbejdere og ledere gentænke og udvikle de store velfærdsområder i Skive kommune.
 
Vi vil sammen med alle borgere i Skive Kommune og sammen med det nye byråd og vore dygtige medarbejdere og ledere gentænke og udvikle de store velfærdsområder i Skive kommune.
 

Peder Christensen

Valgprogram 2021-2025 (PDF)