Læserbrev i Skive Folkeblad

Af Niels Ole D. Nielsen

Valgteknisk samarbejde, nej tak!

Man kunne i Skive Folkeblads lørdagsudgave læse, at Socialdemokratiet ikke er med i et valgteknisk samarbejde med andre partier, og jeg tænker, at dette er en fordel for både partiet og vælgerne. Derved ved vælgerne, at hvis de stemmer på Socialdemokratiet, så går stemmen ikke til andre partier, som har en anden politisk overbevisning, end den som vælgeren har. Vi så denne problemstilling i praksis ved sidste valg, hvor Socialdemokratiet trak De Radikale med ind i byrådet, og som tak pegede De Radikale, som havde det afgørende mandat, derefter på en venstremand til borgmesterposten. Politik når det er værst!
Dette vil vi ikke udsætte vælgerne for igen.

Med venlig hilsen

Niels Ole Damgaard Nielsen
Kastanievænget 66
7800 Skive

Medlem af Skive Byråd for liste A